Voor mannen

Gezichtsbehandeling voor de man www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Behandelingen voor de man

Voor mannen hebben wij gezichtsbehandelingen die afgestemd worden op de mannenhuid. De mannenhuid is namelijk dikker dan de vrouwenhuid. Tevens is de huid vetter en vochtarmer. Goede reiniging van de huid is een belangrijk onderdeel van de gezichtsbehandeling. De behandeling dient uitgevoerd te worden met lichte producten om te voorkomen dat de poriën verstoppen. Omdat de huid sneller uitdroogt worden er vochtregulerende producten gebruikt. Door het dagelijks scheren van  huid kan de baardstreek gevoeliger zijn en ontstekingen vertonen. Tijdens de behandeling worden ontstekingen gereinigd. Naast het reinigen zorgt het masseren van de huid voor de afvoer van afvalstoffen en het kalmeren van de huid.

Opbouw behandeling 

Voor mannen bestaat een gezichtsbehandeling uit reiniging, dieptereiniging, stoombehandeling, verwijderen van overtollig talg en ontstekingen, eventueel bijwerken van de wenkbauwen, massage van gezicht, nek en schouders. Daarna volgt een reinigend of hydraterend masker. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgend product en een oogrème.

Ontspannen gezichtsbehandeling 75-90 minuten met reinigend, hydraterend, voedend resultaat. € 72,50

Anti-aging gezichtsbehandeling met revitaliserende producten tegen vroegtijdige huidveroudering € 76,50

Active Concentrates gezichtsbehandeling 75-90 minuten met Madara Custom Active Concentrates AOX, Hrm en Pro-vitamin A tegen acne, huidveroudering en vermoeide huid. € 84,50

Liftende gezichtsbehandeling met liftend ampul en masker verstevigt de huid € 86,50

Fruitzuur gezichtsbehandeling is een actieve, huidpeelende behandeling voor een frisse, gladde huid. Liever niet scheren voor aanvang van de behandeling € 89,50

Pure Wellness gezichtsbehandeling voor totale ontspanning met gezichtsmassage, hoofdhuid massage en handmassage 105 minuten € 95,50

Gezichtsbehandeling van 60 minuten, exclusief epileren € 62,50

Ontharen voor mannen

Heb je last van overbeharing en wil je stugge haren zachter maken? Dan is harsen de ideale oplossing. Door de haren regelmatig te harsen beschadig je de haarwortel waardoor haren dunner worden of verdwijnen. Haren op de rug kunnen verwijderd worden doormiddel van harsen. Een milde ontharingsmethode met natuurlijke hars. Warme hars wordt op de huid aangebracht en doormiddel van harsstrips worden de haren verwijderd.

Regelmatig harsen zorgt voor vermindering van de haargroei.

Harsen rug & schouders € 42,95

Harsen oksels                    € 15,95

Harsen wenkbrauwen     € 14,95

 

Verzorging voor de mannenhuid

 

Blog met verzorging van de mannenhuid lees je bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

 

De mannenhuid verschilt in meerdere opzichten van de vrouwenhuid.
Over het algemeen is de mannenhuid 25% dikker dan de vrouwenhuid. Tevens is de mannenhuid vocht armer en vetter.
De mannenhuid is rijker aan collageen.

De beste manier om je huid te verzorgen

 

De beste manier om je huid te verzorgen vindt je bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

 

Je kunt je huid het beste verzorgen door meerdere stappen te ondernemen. Goede verzorging brengt je huid in een optimale conditie. Maar hoe doe je dit? 

Voordelen van natuurlijke huidverzorging

 

Madara 100% natuurlijk, eco-cert groene cosmetica www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

 

Natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn veel minder belastend voor het milieu dan de conventionele cosmetica producten. De ingrediënten bij natuurlijke producten zijn afkomstig van biologische landbouw.