Veiligheidsprotocol

Veiligheidsprotocol schoonheidsverzorging

Speciaal voor ons beroep heeft de ANBOS, in opdracht van de overheid een veiligheidsprotocol gemaakt, op basis van de richtlijnen van het RIVM.
Als schoonheidsspecialiste ben ik verplicht dit protocol te volgen.
Dit alles om op een verantwoorde wijze onze gezondheid in acht te nemen! Alleen samen krijgen we corona onder controle!

Covid-19 veiligheidsprotocol en hygiëne maatregelen van Salon Yvonne Alberts
1.Bij griep- en verkoudheidsklachten dient u altijd uw afspraak te annuleren. U kunt tot 1 uur van tevoren uw afspraak kosteloos annuleren, en een nieuwe afspraak inplannen.
2.Bij binnenkomst is het van belang dat u afstand bewaart.
3.Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen en bespreken we of u last heeft van griep- of verkoudheidsklachten. Tevens vindt er een adviesgesprek plaats om uw wensen ten aanzien van de behandeling te bespreken.
4.Kom voor uw afspraak op tijd.
5.Voor aanvang van de behandeling dient u uw handen te wassen of te desinfecteren.
6.Voor aanvang van de behandeling is de behandelstoel en ruimte gereinigd en de beschermingskap* gedesinfecteerd. De ruimte is goed geventileerd. Tijdens de behandeling zorgt het ventilatierooster voor frisse lucht. Tevens draagt de schoonheidsspecialiste een faceshield. Een mondkapje wordt extra gedragen bij het reinigen van de huid.
7.Dit protocol zal worden aangepast als de stand der wetenschap of de situatie daar aanleiding voor geeft.

*Bij aanvang van de gezichtsbehandelingen wordt er een beschermingskap van perdo plastic geplaatst om te voorkomen dat u en de schoonheidsspecialiste te dicht bij elkaar komen. Door openingen aan de zijkant kan de schoonheidsspecialiste haar behandeling op veilige wijze uitvoeren. Uitwisseling van speeksel wordt hierdoor vermeden. U merkt niets van deze beschermingskap.

Ik hoop oprecht dat u geen hinder zult ondervinden van de extra voorzorgsmaatregelen. Voor mij is het echter de enige manier op dit moment mijn beroep te mogen uitoefenen. Een goede gezondheid is het allerbelangrijkste! Ik doe er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te laten verlopen!
Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking! Graag tot ziens op de Muurvaren 71!