Lichaamsbehandelingen, milde ontharingsmethode en reiniging rug bij schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Lichaamsbehandelingen

Wij geven verschillende lichaamsbehandelingen waaronder  massage van de rug. Tevens kun je de rug goed laten reinigen. Daarnaast is het harsen van het lichaam een lichaamsbehandeling die veelvuldig uitgevoerd wordt.

Een ontspannen rug massage wordt gegeven op klassieke wijze met een heerlijk geurende olie. 30 minuten lang worden de spieren gemasseerd met klassieke massage grepen. Klassieke massage grepen zijn westerse massage grepen. Ontspannende grepen die de afvoer van afvalstoffen stimuleren. Met als gevolg totale ontspanning van het lichaam.

Bij de rug reiniging wordt de rug gescrubd. Daarna volgt er een stoombehandeling om de poriën te openen. Vervolgens worden zwarte punten en ontstekingen verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een modderpakking. Modder reinigt en ontgift de huid extra goed. Met als resultaat een mooie, schone rughuid.

Heb je last van overbeharing en wil je stugge haren zachter maken? Dan is harsen de ideale oplossing. Salon Yvonne Alberts hanteert een milde ontharingsmethode voor het verwijderen van ongewenst haar. Door de haren regelmatig te harsen beschadig je de haarwortel. Hierdoor worden haren dunner  of ze verdwijnen. Daarnaast heb je geen last meer van harde stoppels. Ook vertraagt de haargroei. De milde ontharingsmethode maakt het harsen veel aangenamer. Tevens wordt de kans op het ingroeien van haren geminimaliseerd.

 

Overzicht lichaamsbehandelingen

Bikinilijn harsen

Oksels harsen

Hele benen harsen

Onderbenen harsen

Bovenbenen harsen

Onderarmen harsen

Harsen hele armen

Rug & schouders harsen

Rugmassage 30 minuten

Reiniging rug 60 – 75 minuten

€ 17,50

€ 13,50

€ 49,50

€ 29,50

€ 29,50

€ 24,50

€ 32,50

€ 39,50

€ 32,50

€ 49,50

Chat openen