Lichaamsbehandelingen, milde ontharingsmethode en reiniging rug bij schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Lichaamsbehandelingen

Er zijn diverse lichaamsbehandelingen zoals het krijgen van een rug massage. Tevens kun je de rug goed laten reinigen. Tot slot is het harsen van het lichaam een lichaamsbehandeling die veelvuldig uitgevoerd wordt.

De ontspannen rug massage wordt gegeven op klassieke wijze met een heerlijk geurende olie. 30 minuten lang worden de spieren gemasseerd met klassieke massage grepen. Klassieke massage grepen zijn westerse massage grepen. Met als gevolg totale ontspanning van het lichaam.

Bij de rug reiniging wordt de rug gescrubd en gestoomd. Vervolgens worden zwarte punten en ontstekingen verwijderd. De behandeling wordt afgesloten met een modderpakking. Een modderpakking om de rug extra goed te kunnen reinigen.

Heb je last van overbeharing en wil je stugge haren zachter maken? Dan is harsen de ideale oplossing. Salon Yvonne Alberts hanteert een milde ontharingsmethode voor het verwijderen van ongewenst haar. Door de haren regelmatig te harsen beschadig je de haarwortel. Hierdoor worden haren dunner  of ze verdwijnen. Daarnaast heb je geen last meer van harde stoppels. Ook vertraagt de haargroei. De milde ontharingsmethode maakt het harsen veel aangenamer. Tevens wordt de kans op het ingroeien van haren geminimaliseerd.

 

Overzicht lichaamsbehandelingen

Harsen bikinilijn

Harsen bikinlijn brazilian

Harsen oksels

Harsen hele benen

Harsen onderbenen

Harsen bovenbenen

Harsen onderarmen

Harsen hele armen

Harsen rug & schouders

Rugmassage 30 minuten

Reiniging rug 60 – 75 minuten

€ 17,50

€ 35,00

€ 13,50

€ 49,50

€ 29,50

€ 29,50

€ 24,50

€ 32,50

€ 39,50

€ 32,50

€ 49,50

Chat openen