Huidverbetering met Led licht therapie bij Salon Yvonne Alberts www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Led Licht Collageen Therapie

Led Licht Collageen Therapie

Led Licht Collageen Therapie geeft directe huidverbetering. Verhoogt de aanmaak van huideigen collageen.

Led technologie maakt de verschijnselen van huidveroudering significant minder. Het stimuleert de aanmaak van collageen in de huid. Door de combinatie van infra-rood, blauw en rood licht, verbetert de huidstructuur.

De huid wordt gladder en krijgt minder lijnen en rimpels.

Het licht stimuleert de doorbloeding en verfijnt de poriën. Door intensieve stimulatie van de fibroblasten verhoogt de aanmaak van elastine en collageen. Led licht therapie vermindert fijne lijntjes en rimpetjes. Verstevigt de huid en zorgt voor complete ontspanning van lichaam en geest.

Duur 30 minuten  Prijs: € 55,50

Duur 45 minuten Prijs:  € 73,50

Led licht therapie huidverbetering bij Salon Yvonne Alberts www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Hoe werkt Led Licht Therapie?

LED Technologie – Light Emitting Diode zijn veilige lichtgolven die een positieve invloed hebben op de huid. De Serenity led lampen geven 3 kleuren licht.

Infraroodstraling (850 nm)
Infraroodlicht geeft zacht warm licht met therapeutische werking. Het therapeutische effect wordt ontwikkeld door de warmte die in het weefsel ontstaat. Er is een langzame, gestage temperatuurstijging. Deze warmte heeft een positief effect op de doorbloeding en de spierspanning.

Rood licht (635 nm)
De hoogenergetische golflengte van het rode licht dringt diep door in de huid. Dit rode licht heeft een activerend en stimulerend effect. De genezingsprocessen van de huid worden versneld. Dankzij stimulatie van de huidfibroblasten  wordt de huid steviger. Dit stimuleert de aanmaak van collageen. Het resultaat is een stralende huid met een voller aanzien!  Effectieve anti-aging werking en directe huidverbetering.

Blauwe licht (415 nm)
Blauw led licht heeft een kalmerend en genezend effect. Blauw licht behandelt een geïrriteerde of gestreste huid die vatbaar is voor uitslag. Tevens werkt blauw licht als lichttherapie tijdens donkere dagen met te weinig daglicht. Maar ook huidziekten zoals psoriarsis, rosacea, acne en eczeem worden gekalmeerd en verlicht. Blauw licht maakt de huidtint egaler.

Anti-aging licht golven

De anti-aging lichtgolven bestrijden effectief vroegtijdige huidveroudering.

Je gezichtshuid is kwetsbaar en onderhevig aan negatieve invloeden van buitenaf als kou, zon en stress. Negatieve invloeden zorgen voor vroegtijdige huidveroudering. Hierdoor ontstaan sneller lijntjes en rimpeltjes.

Met Led Licht Therapie kun je vroegtijdige huidveroudering tegengaan en bestaande lijntjes en rimpeltjes verminderen. Voor de behandeling worden anti-aging crèmes van Madara op de huid aangebracht. Daarna doet het licht zijn werking. Na de behandeling is de huid zacht en stralend. De behandeling is non-invasief en daarom pijnloos. Een zeer aangename manier van huidverbetering!