GEZICHT

Huidverbetering dOntspannen gezichtsbehandelingen bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen zijn zeer ontspannen en prettig om te ondergaan.  Ze maken de huid glad en stralend.

Gezichtsbehandelingen hebben als doel om de huid in balans te brengen  en de conditie te verbeteren. Welke behandeling je ook kiest, de huid wordt altijd goed gereinigd, vocht gereguleerd of gevoed. Een uitgebreide, ontspannen massage zorgt voor de afvoer van afvalstoffen en het verzachten van de huid. 

Gelijktijdig wordt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De huid veroudert vroegtijdig door externe factoren als zon en stress. De gezichtshuid is kwetsbaar en onderhevig aan invloeden van buitenaf. Invloeden als kou, zon, stof en vuil. Een professionele gezichtsbehandeling met anti-aging producten gaat vroegtijdige veroudering tegen. Goede huidverzorging zorgt voor de juiste bescherming van de huid.

Bij Salon Yvonne Alberts kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Wil je de huid stimuleren? Dan kun je de anti-aging of liftende gezichtsbehandeling kiezen. De Pure Wellness behandeling heeft meerdere massages. Alle behandelingen worden gecombineerd met een uitgebreide gezichtsmassage. Wil je een andere gezichtsmassage? Of meerdere massages? Dan kun je extra gezichtsmassages erbij boeken. Lees meer over de extra massages.

De gezichtsbehandelingen, inclusief behandeling van de hals en het décolleté worden met 100% natuurlijke producten uitgevoerd en duren 75 tot 90 minuten.

De behandelingen omvatten het reinigen en diepte reinigen van de huid, een stoombehandeling en verwijderen van comedonen en milia. De wenkbrauwen worden geëpileerd. De huid krijgt een serum en een uitgebreide massage. Daarna volgt het  masker. Na afloop wordt een verzorgende crème en oogcrème aangebracht.

Je kunt kiezen uit:

Ontspannen gezichtsbehandeling met reinigend, hydraterend of voedend resultaat. € 69,95

Anti-aging gezichtsbehandeling met revitaliserende producten tegen vroegtijdige huidveroudering. € 74,95

Active Concentrates gezichtsbehandeling 75-90 minuten met Madara Custom Active Concentrates AOX, Hrm en Pro-vitamin A tegen acne, huidveroudering en vermoeide huid. € 82,95

Liftende gezichtsbehandeling met liftend ampul en masker verstevigt de huid. € 84,95

Pure Wellness gezichtsbehandeling voor totale ontspanning met anti-aging producten en serums, gezichtsmassage, hoofdhuid massage en handmassage. € 94,95

Fruitzuurbehandeling met plantaardige fruitzuren om de huid extra sterk te peelen, activeren en fijne lijntjes en rimpeltjes te vervagen. € 82,95

Gezichtsbehandeling van 60 minuten, exclusief epileren. € 59,95

*Extra’s voor bij de behandeling:

Verzorgend ampul

Speciale gezichtsmassages:

Chi Yang massage; Chinese drukpunt massage + € 10,00

Gezicht, schouders, bovenarm massage + € 10,00

Brush massage, coldstone en gezichtsmassage + € 10,00

Handmassage + €  4,95

Voetmassage  + € 15,95