FRUITZUURPEELING

Fruitzuurpeeling anti-ageing www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Voordelen van fruitzuren

Door de huid te peelen met fruitzuur wordt de celdeling gestimuleerd en oneffenheden en fijne lijntjes en rimpeltjes vervaagt. Fruitzuren helpen intensief tegen huidveroudering en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Fruitzuurpeelings met AHA zuren zijn relatief mild en geven de huid een stralende teint.

Diepte werking van fruitzuurpeeling

De bovenste huidlagen bevatten dode cellen die de huid een dof aanzien kunnen geven. Met veel dode huidcellen raken de poriën sneller verstopt met zichtbare oneffenheden of puistjes. Een fruitzuurpeeling verwijdert de dode huidcellen intensief van binnenuit waardoor er een frisse huid tevoorschijn komt. Daarnaast activeren fruitzuren de celstofwisseling en vervagen ze rimpeltjes, fijne lijntjes en pigmentvlekken. De juiste dosering fruitzuur heeft een vochtregulerend effect.

Het resultaat van fruitzuurpeelings zijn: een gezonde, zachte en jonger uitziende huid.

Verschillende soorten fruitzuur

Fruitzuren zijn natuurlijke zuren uit fruit suikerriet en melk. Deze fruitzuren zoals citroenzuur, glycolzuur, melkzuur zijn in water oplosbaar en worden AHA’s genoemd, de Apha Hydroxy Acids.

Fruitzuren oplosbaar in vet zoals salicylzuur worden BHA’s genoemd: Beta Hydroxy Acid’s genoemd.

Beide soorten fruitzuren zorgen dat er een chemische peeling op de huid ontstaat waardoor de huid actief zijn dode huidcellen gaat verliezen en nieuwe, frisse cellen worden aangemaakt.

De keuze van de soort fruitzuurpeeling die wordt toegepast tijdens de behandeling is afgestemd op het huidtype.

 

De fruitzuurbehandeling omvat:

 

Reiniging

Fruitzuurpeeling

Lotion

Serum

Epileren wenkbrauwen

Kalmerende gezichtsmassage

Hydraterend masker

 

Duur: 60 minuten Prijs: € 89,50

Aantrekkelijke geprijsd in kuurverband

Fruitzuurpeelings kunnen in kuurverband gegeven worden, 1x per week met een maximum van 6 behandelingen in totaal. Fruitzuurpeelings in kuurverband zorgen voor het verbeteren van de huidstructuur en huidteint waardoor oneffenheden, pigmentvlekjes, lijntjes en rimpeltjes kunnen verdwijnen. Voor een stralende, egale huid.