ACTIE SALON YVONNE ALBERTS

Speciaal voor alle moeders

Kadobon moederdag bij Salon Yvonne Alberts www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

 Kadobon Moederdag

Is jouw moeder toe aan ontspanning? Verwen haar dan met een schoonheidskadobon!

Salon Yvonne Alberts is gespecialiseerd in het geven van ontspannen gezichtsbehandelingen. De gezichtsbehandelingen zijn zeer ontspannen en prettig om te ondergaan.  Ze maken de huid fris en stralend.

Gezichtsbehandelingen hebben als doel om de huid te reinigen en de conditie te verbeteren. Gelijktijdig wordt vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Tevens kun je er heerlijk bij ontspannen.

Bestel een kadobon via t: 06-34612419, What’sApp of mail salonalberts@gmail.com

 

Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandelingen, inclusief behandeling van de hals en het décolleté wordt met 100% natuurlijke producten uitgevoerd en duren 75-90 minuten.

De behandeling omvat het reinigen en diepte reinigen van de huid, een stoombehandeling en verwijderen van comedonen en milia. De wenkbrauwen worden in vorm gemaakt. De huid krijgt een serum en een uitgebreide massage. Daarna volgt het  masker. Na afloop wordt een verzorgende crème en oogcrème aangebracht.

Bij Salon Yvonne Alberts kun je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen. Wil je de huid stimuleren? Dan kun je de anti-aging of liftende gezichtsbehandeling kiezen. De Pure Wellness behandeling heeft meerdere massages. Alle behandelingen worden gecombineerd met een uitgebreide gezichtsmassage. Wil je een andere gezichtsmassage? Of meerdere massages? Dan kun je extra gezichtsmassages erbij boeken. Lees meer over de extra massages.

Wij gebruiken alleen maar Eco-gecertificeerde producten. Goed voor jou en goed voor de natuur!

gezichtsbehandelingen bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl
Madara Deep Moisture verkrijgbaar bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Madara om de huid in balans te brengen

Madara Skincare is verkrijgbaar bij Salon Yvonne Alberts.

Madara huidverzorgingsproducten heeft producten ontwikkeld die de huid optimaal hydrateren, voeden en langdurig beschermen. Madara heeft kwalitatief hoogwaardige producten met een mooie uitstraling. Ze zijn mooi van buiten én van binnen!

  • 97% van de plantaardige ingrediënten zijn ecocert, biologisch gecertificeerd.
  • 100% recyclebare verpakkingen, alle verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare verpakkingen.
  • Energiebeparende productie en powered by 100% groene energie
  • Hart voor de maatschappij: Madara founders steuenen NGO MARTA mensenrechten organisatie.

Waarom een gezichtsbehandeling?

De gezichtshuid is kwetsbaar en onderhevig aan invloeden van buitenaf. Invloeden als kou, zon, stof en vuil. Een professionele gezichtsbehandeling zorgt voor een ware ‘skinboost’. Goede huidverzorging zorgt voor de juiste bescherming van de huid.

Schoonheidsbehandelingen van yvonne alberts www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl