Een mooie huid krijg je bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Hoe verzorg je de ouder wordende huid nu het beste?

Op een gegeven moment zie je dat lijntjes veranderen in rimpeltjes en je gezicht er minder vol uit gaat zien. Dit is het natuurlijke verouderingsproces waar je niet aan kunt ontkomen. Wel kun je de huid nu anders gaan verzorgen teneinde het proces zo lang mogelijk te vertragen.

 

Goede huidverzorging voor de rijpere huid in stappen:

1. Masseer je huid tijdens de dagelijkse reiniging

Om de doorbloeding te blijven stimuleren kun je je reinigingsproduct s’ochtends en s’avonds even lekker inmasseren voordat je het van de huid afspoelt. Tevens is 1 tot tweemaal per week scrubben goed om de huid te activeren nieuwe cellen aan te maken.

2. Gebruik een serum onder de crème

Een serum bevat de meeste werkstoffen om de huid extra te kunnen stimuleren. Naarmate de huid ouder wordt worden de processen in de huid trager en geeft een serum de huid weer de boost die nodig is om huidverslapping en rimpelvorming tegen te gaan.

3. Vervang je anti-aging crème voor een anti-rimpel of liftende crème

Anti-aging crème zijn goed om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. Zodra de lijntjes echter niet meer weggaan worden het rimpeltjes. Rimpelvorming en kun je het beste tegen gaan met anti-rimpelcrèmes. Tevens neemt het volume in de huid af en gaat deze verslappen. Tegen huidverslapping werken liftende crèmes goed.

4. Gebruik passende oogverzorging

Het ooggebied gaat meer vocht vasthouden doordat de doorbloeding verslechterd of krijgt meer zichtbare rimpeltjes.

Gebruik een oogfluid om vochtophopingen tegen te gaan en de doorbloeding te stimuleren. Heb je last van een droge ooghuid met meer rimpeltjes gebruik dan kun een anti-rimpelcrème voor de ogen.

4. Vergeet de hals en het décolleté niet

De hals en het décolleté worden kwetsbaarder naarmate je ouder wordt. Breng ook op deze delen 2 maal per dag een verzorgende crème aan.

5. Gebruik regelmatig een masker

1 tot 2 maal per week kun je een masker nemen om de huid snel weer in balans te brengen. Een hydraterend masker voor de vochtarme huid, een actief werkend masker met bijvoorbeeld fruitzuur om de huid een oppepper te geven en lijntjes en rimpeltjes te vervagen. Een voedend, regenererend masker om een droge huid weer zacht te maken. Tevens zijn er oogmaskers tegen vochtophopingen en vermoeidheidslijntjes.

Collageen producten

Madara Derma Collagen verkrijgbaar bij Schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Fruitzuur crème

Madara Time Miracle Reface Sleep & Peel Overnight Serum

Liftende booster