G-PHKMZR3RBTG-TRMFSVB713, GT-MJSH56L
ACTIE SALON YVONNE ALBERTS

Gezichtsbehandeling voor jou.

gezichtsbehandelingen bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

10% Kennismakingskorting!

Ideale gezichtsbehandeling om je huid in balans te brengen!

Aan het einde van de zomer is de huid extra vochtarm. Tevens kan de huid droger aanvoelen. tijd om de huid goed te reinigen en een boost te geven. Afhankelijk van jouw huidconditie krijgt je huid een boost met een vochtserum of anti-aging serum. Om hier kennis mee te maken ontvang je 10% korting op een volledige Anti-aging gezichtsbehandeling van 75 minuten. Een ware SKINBOOST! Na de behandeling is je huid weer helemaal vitaal.

Normaal € 74,95 nu ter kennismaking voor € 67,45! Deze actie loopt tot en met 3 oktober 2021. Je kunt voor aanvang van de behandeling aangeven dat je gebruik maakt van de Facebook actie.

Wij gebruiken alleen maar Eco-gecertificeerde producten. Goed voor jou en goed voor de natuur!

Anti-Aging Gezichtsbehandeling

De gezichtsbehandeling, inclusief behandeling van de hals en het décolleté wordt met 100% natuurlijke anti-aging producten uitgevoerd en duurt 75 minuten.

De behandeling omvat het reinigen en diepte reinigen van de huid, een stoombehandeling en verwijderen van comedonen en milia. De wenkbrauwen worden in vorm geshaped. De huid krijgt een serum en een uitgebreide massage. Daarna volgt het  masker. Na afloop wordt een verzorgende crème en oogcrème aangebracht.

De behandeling wordt uitgevoerd met de Madara Smart lijn, producten die de huid beschermen tegen vrije radicalen en zorgen voor het behoudt van het collageen. Het voedt en hydrateert de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes. Na een behandeling voelt je huid zacht en fris aan. Geschikt voor elk huidtype ook de gevoelige huid.

Schoonheidsbehandelingen van yvonne alberts www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl
Madara anti-aging huidverzorging verkrijgbaar bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl

Madara om de huid een ware boost te geven.

Madara huidverzorgingsproducten heeft producten ontwikkeld die de huid optimaal hydrateren, voeden en langdurig beschermen. Madara heeft kwalitatief hoogwaardige producten met een mooie uitstraling. Ze zijn mooi van buiten én van binnen!

  • 97% van de plantaardige ingrediënten zijn ecocert, biologisch gecertificeerd.
  • 100% recyclebare verpakkingen, alle verpakkingen zijn gemaakt van recyclebare verpakkingen.
  • Energiebeparende productie en powered by 100% groene energie
  • Hart voor de maatschappij: Madara founders steuenen NGO MARTA mensenrechten organisatie.

Waarom een gezichtsbehandeling.

Je gezichtshuid is kwetsbaar en onderhevig aan invloeden van buitenaf als kou, zon, stof en vuil. Een professionele gezichtsbehandeling zorgt voor een ware ‘skinboost’. Anti-aging producten werken preventief tegen vroegtijdige huidveroudering en geven de huid extra energie. Vroegtijdige huidveroudering  ontstaat door negatieve invloeden van buitenaf zoals zonnestralen en stress. Bij de gezichtsbehandeling wordt de huid verwent met meerdere anti-aging producten, serums, crèmes en masker waardoor je na afloop een mooie, frisse huid hebt. Daarnaaast kun je echt even goed ontspannen tijdens de uitgebreide massage.

Madara staat voor ecocert producten, dierproefvrij en verantwoord bij www.schoonheidssalonyvonnepurmerend.nl